Distractie in stil ucrainean

In data de 17 Mai 2012, o parte din ansamblul de tineret "Zadunasika Sici" a participat la un scurt moment in emisiunea "Burlacul" de la Antena 1. In 2-3 minute nu au fost cuprinse toate momentele, ci doar o mostra din estetica si specificul dansului si cantecului traditional ucrainean. Am fost entuziasmati inca de la inceputul primirii invitatiei de a participa la emisiune, deoarece am reusit sa dovedim tuturor originalitatea manifestarilor culturale care au loc in randul etnicilor ucraineni. Ne-a surprins in mod placut atmosfera care s-a creat alaturi de participantii la acest show TV, ei fiind foarte receptivi fata de cantecele si dansurile pe care noi le-am pus in scena improvizata si am fost placut impresionati de deschiderea pe care am primit-o din partea concurentelor show-ului care au luat parte si la dansurile noastre. A fost un moment frumos pentru ca nu am simtit ca am face ceva doar de dragul de a fi filmati ci pentru ca ne-am simtit ca intre prieteni.
Ne-a bucurat foarte mult atitudinea prezentatorului TV Catalin Botezatu si a invitatilor sai care au apreciat frumusetile ucrainene: atat costumele,cantecele cat si tinerii din grupul nostru.

6 comentarii:

  1. Florica Zadacencu spune: "Frumos moment, iar - expresia -
    " Burlacului"si a lu Botezatu spun mult)))).

    RăspundețiȘtergere
  2. Дiвчата файнi у клiпi!Вам повезло!!!дивно!

    Валерий

    RăspundețiȘtergere
  3. Здравствуйте,
    Kornelia хочет быть вашим другом на Facebook. Неважно, как далеко вы от друзей и семьи, Facebook поможет вам оставаться на связи.
    У вас есть и другие запросы на добавление в друзья на Facebook. Примите это приглашение, чтобы увидеть предыдущие запросы

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare! Mai primiti tiner???
    La toamna vin si eu la Tulcea (sa vad cu ce medie intru si la ce Liceu)
    Am sa va caut....
    Ignatencu M.

    RăspundețiȘtergere
  5. FRUMOS ANSAMBLU VREAU SA VA VAD MAI DES

    RăspundețiȘtergere
  6. Дуже гарно! Imi place profilul dumneavoastra >:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere