Ziua Minoritatilor Tulcea 2013

In ziua de 18.12.2013, Centrul Cultural "Jean Bart" din Tulcea a fost gazda unui eveniment  cultural care a marcat ziua minoritatilor etnice in judetul nostru.Evenimentul a fost girat de prezenta Prefectului Judetului Tulcea, Lucian-Eduard Simion si de presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Dupa rostirea alocutiunilor de deschidere si inmanarea unor diplome, ansambluri culturale au urcat pe scena teatrului si au prezintat publicului tulcean,  cantece si dansuri traditionale.

Comunitatea noastra, in frunte cu Presedintele UUR Tulcea, Dumitru Cernencu, a pregatit si prezentat un program artistic adecvat, din care nu au lipsit cantece, colinde si dansuri traditionale ucrainene pe care va invitam la le vizionati mai jos.Acest moment a fost sustinut de catre ansamblul de cantece si dansuri Zadunaiska Sici din Tulcea din care au facut parte toti membrii componenti, incepand cu copii in varsta de 5-7 ani, pana la grupa de seniori ai ansamblului.
Programul nostru s-a bucurat de un real succes, dovada fiind aplauzele indelungate pe care le-am primit din partea publicului spectator. 

Va invitam sa vizualizati cateva fragmente din cadrul programului sustinut de catre membrii comunitatii noastre: 




Un comentariu:

  1. Шановний пане Дмитре! Шановні друзі! Щиро вітаю вас з Новим роком і Різдвом! Бажаю міцного здоровя, родинного щастя, успіху у вашій благородній справі! Хай щастить вам у 2014 році.

    Вячеслав Кушнір

    RăspundețiȘtergere