Vizita de lucru

In luna august 2014, ne-am deplasat alaturi de domnul Deputat Marocico Ivan si echipa TVR 1 in Delta Dunarii, in diverse localitati si comune in care isi duc traiul etnici ucraineni, pentru a incerca sa surprindem cateva aspecte din viata acestor oameni.


Sfantu Gheorghe



































Caraorman



































Crisan




































Tulcea
































Pardina









































Letea










6 comentarii:

  1. faine imagini, felicitari si succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur mult că în periplul dumneavoastră ați ajuns și în Judetul Tulcea și sper că veți fi alături de comunitatea de ucraineni din această zonă de multe ori uitata pe-nedrept, desi unele persoane incearca as zice eu cu disperare s-o faca cunoscuta, s-o scoata din anonimat.Sper să pot fi prezent și eu la o întâlnire pe care o veți mai avea în Tulcea, eu fiind plecat din țară.
    Felicitări pentru ceea ce faceți si Doamne ajută.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă felicit din nou, domnule presedinte! Eu sunt membru al UUR din 1995 şi nu ştiu ca până la dumneavoastră şă fi umblat cineva prin satele de ucraineni din judetul Tulcea pentru a le prezenta în modul excepţional cu care îl faceţi dv.. Este bine că ajungeţi în cele mai frumoase sate de ucraineni din Delta Dunarii şi sa stie toata lumea ca ucrainenii din Delta sunt harnici si gospodari, primitori si cu suflet bun, vă rog să le explicaţi că reprezentaţi interesul fiecărui ucraineanan asa cum va stim !
    Va doresc multa putere de munca si va felicit!
    Coreniuc Ion

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria Laver E şi Letea pe listă? Sunt fascinată de Delta Dunării. Mă bucur tare mult că aţi reuşit să faceţi materiale pe acolo. Cred că va ieşi un reportaj foarte frumos. Ucrainenii de acolo sunt minunaţi! Mulţumim de informare. Astfel, ne simţim mai aproape unii de alţii. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Kolotylo Jaroslava Va fi chiar de Sf. Maria, pe stil vechi. Poate, prindeti si un hram ceva, fiindca ei mai continua sarbatorirea pe vechi, chiar daca in biserica se slujeste in romana, cu preot ortodox roman/ Doamne, ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Kolotylo Jaroslava Гарно, гарно, що відвідали і Летю. Потрібно всіх підтримувати. Вітаю!

    RăspundețiȘtergere