Festivalul "UNITATE IN DIVERSITATEA EUROPEANA"


Cu prilejul zilei Europei, in data de 06 mai 2016, am petrecut o dupa-miaza placuta, colorata cu diferite graiuri, costume si dansuri traditionale ale diverselor etnii.Am participat la invitatia organizatorilor din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean -Palatului Copiilor din Tulcea, la festivalul intitulat "UNITATE IN DIVERSITATEA EUROPEANA".
Festivalul se afla la editia a II-a, iar obiectivul a fost acela de a promova  datinile, obiceiurile  si valorilor culturale specifice comunitatilor conlocuitoare.
Din partea comunitatii noastre au participat tinerii din grupul "Zadunaisca Sici" care au fost foarte emotionati dar fericiti pentru felul in care au evoluat pe scena, iar munca lor a fost rasplatita cu vii aplauze in timpul desfasurarii programului dar si dupa. 
Acest fapt  ne face sa credem ca evoltia lor este din ce in ce mai productiva prilej cu care putem sa spunem ca suntem foarte multumiti de acesti tineri minunati, alaturi de care este o binecuvantare sa lucram la proiectele de voluntariat din cadrul comunitatii ucrainene.
Succesul, indiferent de intensitatea sau de complexitatea lui, este ceva ce fiecare dintre noi il dorim, matearealizat in lucruri realizabile. Este o certitudine faptul ca fiecare dintre acesti tineri viseaza si isi doresc sa-si depaseasca conditia actuala, iar voluntariatul este un mod de a reusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu