A fost o zi de poveste!
 Copii, parinti, bunici, cadre didactice, colegi si prieteni, cu totii ne-am reunit in sala mare din cadrul organizatiei UUR Tulcea, in ziua de 04 iunie 2016, care la un moment dat a devenit neincapatoare.
Evenimentul s-a bucurat de un real succes.
Copii au demonstrat ca sunt implicati in activitati educative in cadrul organizatiei UUR Tulcea si nu numai prin cantec, dans si recital de poezie.
Cu totii am fost impresionati de  modul in care au evouluat acesti minunati copii si de emotiile pe care ni le-au transmis cu acest prilej.
Juriul format din doamnele: Munteanu Tamara, Todie Violeta si Mata Aurica, a  fost pus intr-o situatie delicata si anume aceea de a alege pe cei mai buni dintre cei mai buni participanti la actiune.
Stradania acestor micuti a fost rasplatita cu vii aplauze si s-au acordat recompense cu diplome si dulciuri primite de la doamnele noastre precum si din partea domnului Gheorghe Munteanua,  presedinte al organizatiei Tulcea.
Finalistii din cadrul acestui concurs vor participa la faza pe judet, unde va trebui sa demonstreze inca o data ca sunt buni.
Important e ca, la finalul concursului "nici un copil nu ramane nepremiat", dupa cum ne-a declarat domnul Dumitru Cernencu, presedintele organizatiei judetene UUR Tulcea.
                                                                                                                                                     S.C.

 









 




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu